Харьков

На Харьковщине спасатели "откопали" 16 автомобилей скорой помощи (фото)

18 января 2016 18:24

За добу рятувальники Харкывщини вилучили зі снігових заметів 16 автомобілів швидкої медичної допомоги, котрі прямували на виклики до хворих, ще у 3-х випадках було прийнято рішення про транспортування лікарів швидкої до місця виклику рятувальною технікою. Про це повыдомляэ Главное з посиланням на сайт МНС.

Один з подібних випадків трапився у Валківському районі області. О 03:41 18 січнядо районного відділу ДСНС звернувся лікар бригади швидкої допомоги, що прямувала до селища Шарівка на допомогу хворому, в якого трапився інсульт. Швидка на базі автомобілю «Peugeot», з’їхавши з автошляху «Київ-Харків» на дорогу до селища Шарівка, зіштовхнулась із перешкодою, яку не змогла подолати. Попереду був затяжний підйом зі сніговими заметами. Рятувальники прибули на допомогу до лікарів на рятувальному автомобілі підвищеної прохідності «ЗіЛ 131», пересадили до нього лікаря та попрямували до хворого. Подолавши відстань у 3 км, рятувальний автомобіль дістався місця призначення. Але виявилось, що хворому була потрібна негайна госпіталізація і зробити це було можливо лише спеціальним автомобілем швидкої. Тоді рятувальники повернулись до медичного автомобілю, взяли його на буксир та доставили до місця, де мешкав хворий. Потім також на буксирі рятувальники доставили карету швидкої разом із ним до автошляху «Київ-Харків», звідки швидка самостійно змогла рушити далі до центральної районної лікарні у м. Валки.

О 20:52 17 січня рятувальники надали допомогу кареті швидкої допомоги виїхати із лісового масиву, де розташований табір «Ромашка», в якому мешкають тимчасово перемішені особи із зони АТО. Лікарі надавали допомогу переселенці на 38-му тижні вагітності, але потім не змогли виїхати через великі перемети. Рятувальники розчистили дорогу та відбуксирували швидку до Білгородського шосе.


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling