Харьков

Молодым гвардейцам Слобожанской бригады вручили оружие (фото)

19 января 2016 21:22

Днями в окремій Слобожанській бригаді відбулася традиційна церемонія вручення зброї особовому складу молодого поповнення, повідомляє Главное з посиланням на прес-службу НГУ.

На стройовому плацу військової частини 3005 провели урочистий ритуал вручення зброї. Даний захід є важливою подією у житті молодих бійців. Він символізує собою відповідальність, якою буде наповнене майбутнє життя солдат. В подальшому військовослужбовці з особистою зброєю в руках будуть проходити навчання, виконувати вправи стрільб, а також різноманітні службово - бойові завдання.

«Отримання зброї – свідчить про гідне ставлення до своїх обов’язків та військової служби і я цим пишаюся. Я буду слідкувати за своїм автоматом належним чином, як за своїм молодшим братом. Одного дня вона може стати для нас нашим кращим другом та захисником», – зазначив солдат 1 стрілецької роти Володимир Репринцев .

Завершаючи цей захід, військовослужбовці пройшли урочистим маршем вже зі своєю зброєю під військовий марш у виконанні оркестру. Вже найближчим часом у солдатів буде можливість випробувати свою зброю на практиці під час практичних стрільб.

Капітан Олег Гармаш

фото автора


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling