Политика

Под Песками ранены трое бойцов АТО

22 января 2016 18:52

Минулої доби терористи сильно обстріляли Піски - постраждало троє військових. Стріляли не по позиціях, а по будівлях, де у той момент перебували наші вояки, повідомляє Главное з посиланням на ТСН.

"Стріляли з РПГ, влучили в гараж там де люди сплять та поранено було трьох військовослужбовців", - каже боєць 93-ї бригади.

На щастя усі троє – житимуть, побратими кажуть – поранення не складні, тому трішки підлікуються і повернуться на передову. Деякі з воїнів поранений вже вдруге. Позиції противника тут видно неозброєним оком - до них менш як 500 метрів. Терористи лиш провокують, активних бойових дій не ведуть. ДРГ не лазять, розтяжок не ставлять, але, наші хлопці кажуть: відчувають себе піддослідними кроликами.

На наших бійцях випробовують новітню зброю та припаси російського виробництва. У тому числі - заборонені міни.

"Використовують міни заборонені Женевською конвенцією, "ПМНки" нажимної дії, наприклад. Ви стали ногою – все, вам по пояс відриває ноги, вони заборонені", - розповідає військовий.

Бійці – не приховують, хотіли би мати на позиціях потужнішу зброю, адже на цій ділянці передової обстріли не припиняються ні вдень, ні вночі. Хоч командири їм це навіть за бойові не зараховують.

 


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling