Общество

Магазин VeloLux: велосезон розпочнеться несподівано

27 января 2016 16:52
  На правах рекламы

Велосипеди є найліпшим засобом пересування. Це доведено досвідом як світових мегаполісів та містечок, так і наших рідних українських міст, селищ і сел.

Велосипед дарує свободу пересування і між тим не потребує багато коштів на його утримання та ремонт. Велосипедові не потрібне пальне, а також гараж для зберігання, бо вистачить і невеликої комори. Власнику не треба отримувати права для керування цим транспортним засобом.

Але велосипед набагато кращий, ніж громадський транспорт. По-перше, ви їдете за власним маршрутом і без зупинок. А по-друге, вас ніхто не штовхає. По-третє, велосипед не потрібно чекати на зупинці.Та й платити за проїзд не треба. Один раз сплачуєте ціну самого велосипеда - і катаєтесь на здоров'я.

Так, звичайно, в нашій країні є деякі недоліки в плані відсутності доброї інфраструктури для власників двоколесних друзів. Але позаяк ми йдемо до Європи, то і це питання, сподіваємось, буде вирішене. Вже зараз в українських містах велосипедисти об'єднуються заради того, щоб тиснути на міську владу й добиватись зручностей для себе.

Тому, ми вважаємо, що велосипед треба придбати саме зараз - до того, як це явище стане масовим і попит підніме ціну вверх. До того ж, початок велосезону вже зовсім скоро. Він приходить також несподівано, як і зима :)

Можемо порекомендувати інтернет-магазин VeloLux.od.ua, який пропонує досить добрий асортимент велосипедів від виробників, які користуються найбільшим попитом. До вашої уваги такі бренди як Alpina, Kellys, Trek, Tern, Felt. В асортименті цих виробників велосипеди для дорослих, дітей і підлітків, для чоловіків та жінок.

найкращі велосипеди для підлітків

Якщо ви купуєте велосипед для дитини, краще всього підійте Alpina, бо вони розраховані на непрофесіоналів - для прогулянок та тренувань. Kellys - це словацькі велосипеди з найбільшим модельним рядом та призначенням - від дітей до дорослих, від аматорів до професіональних спортсменів. Тут є будь-які велосипеди - для міст і гір, для туристів і спортивних змагань. Trek Bicycle - це американські велосипеди також на всі випадки життя. Tern - сама молода компанія, і спеціалізується вона на виробництві велосипедів, що складаються. А отже з їх зберіганням взагалі не буде проблем, бо такі велосипеди можна розмістити в найменьшій кімнаті. Felt - це елітні й досить дорогі велосипеди для мотокросу, такі собі веломерседеси для людей, що полюбляють швидкість та оригінальність.

Також в магазині Велолюкс продаються всі супутні товари до велосипедів - аксесуари, покришки та колеса, рами, комплектуючі, захисні шоломи, окуляри та маски, велосипедний одяг.
Незважаючи на те, що магазин знаходиться в Одесі, компанія Велолюкс робить доставку по всій країні декількома популярними кур'єрськими компаніями - Нова Пошта, Автолюкс, Деливері, Інтайм. Сплатити за товар можна як на банківський рахунок, так і кредитною карткою. Якщо ви проживає у Одесі, то можливий також готівковий розрахунок - безпосередньо кур'єрові. Також до ваших послуг продаж велосипедів у кредит.


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling