Общество

Жители Трускавца собрали деньги на два джипа для Нацгвардейцев (фото)

28 января 2016 10:12

Днями до Трускавця з Ірландії прибудуть два надійні та сучасні автомобілі для наших захисників-військовослужбовців, які перебувають у зоні проведення АТО. Кошти для придбання одного із автомобілів трускавчани почали збирати під час аукціону-продажу картин трускавецьких і львівських художників, який відбувся у Художньому музеї Михайла Біласа наприкінці жовтня. Про це повідомляє Главное з посиланням на прес-службу НГУ.

Тоді організатори аукціону виручили 25 250 гривень. Решту ж суми, а вартість джипа-пікапа, який придбаний українцями в Ірландії, становить 2100 євро, організатори благодійної акції: директор музею Олена Білас-Березова та голова трускавецької спілки художників Олег Олексин зібрали завдяки допомозі небайдужих трускавчан та гостей курорту. За кілька днів громада Трускавця урочисто передасть джип-пікап нашим воїнам-трускавчанам, які несуть службу в Першому резервному батальйоні імені генерала С. Кульчицького Національної Гвардії України.

Другу машину власним коштом придбали українці, яких доля закинула до Ірландії. У такий спосіб вони висловили свою підтримку землякам, які сьогодні захищають цілісність і незалежність України. Незважаючи на те, що автомобілі не будуть розмитненими, жодних проблем з проїздом їх до місця військових дій не буде. Організатори благодійної акції у Трускавці погодили це питання із керівництвом регіональної служби ДАІ.


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling