Политика

СМИ выяснили как люди Порошенко "подчищают" свои биографии от "регионального" прошлого

2 февраля 2016 15:21

Депутат Верховної Ради від БПП, ймовірний кандидат на посаду міністра охорони здоров'я Олексій Гончаренко відредагував біографію на своєму сайті, викинувши з неї згадки про участь у Партії регіонів.

На це у вівторок звернув увагу журналіст Віктор Огієнко, повідомляє Главное з посиланням на Українську правду.

Як свідчать дані веб-архіву, Гончаренко позбувся інформації не лише про Партію регіонів, а й про проросійську партію "Союз", яку раніше очолював його батько, екс-мер Одеси Олексій Костусєв і яка розвішувала по країні білборди з написом "З нами Бог та Росія".

Також з сайту видалена згадка про те, що Гончаренко першим рішенням добився змін до регламенту Одеської міськради, яким російська мова отримала рівні права з українською у роботі органу.

Коментуючи цю ситуацію "Українській правді", Гончаренко заявив, що не бачить у ній нічого, вартого уваги. За його словами, він наразі змінює свій сайт і актуалізує інформацію на ньому.

"Йде життя, все змінюється. Ця інформація вже не настільки цікава. Я не бачу у цьому нічого особливого", – заявив він.

Гончаренко додав, не вважає видалену інформацію такою, що його дискредитує і не соромиться тих сторінок своєї біографії. Також він зауважив, що приховувати інформацію не мало б змісту, оскільки зараз її можна знайти на безлічі інших сайтів.

 

 


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling