Криминал

Полторак решил уволить одесских моряков-алкоголиков

4 февраля 2016 16:30

Міністр оборони України генерал армії України Степан Полторак прийняв рішення звільнити з лав Збройних Сил України чотирьох військовослужбовців ВМС ЗС України, які, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, намагалися на автомобілі проникнути на територію Західної військово-морської бази в Одесі, влаштувавши при цьому бійку з нарядом контрольно-перепускного пункту. Про це повідомляє Главное з посиланням на сайт МО.

Двоє офіцерів управління, старшина загону і командир групи будуть звільнені з військової служби без права отримання вихідної допомоги та без нарахування пенсійного забезпечення, а також із позбавленням військових звань.

Міністром оборони України генералом армії України Степаном Полтораком проводиться жорстка кадрова політика щодо очищення лав Збройних Сил України від військовослужбовців, які схильні до порушення військової дисципліни, вживання алкогольних напоїв, а також зловживання своїм службовим становищем.

— Прояви військовослужбовцями особистої недисциплінованості неприпустимі і будуть жорстко каратися. Натомість, ми досягли значного прогресу щодо мотивації особового складу до сумлінного виконання обов’язків служби, зокрема, значно підвищивши грошове забезпечення, — підкреслив генерал армії України Степан Полторак.

Нагадаємо, інцидент стався вранці 24 січня 2016 року. За даним фактом було проведено службове розслідування.

Начальником Генерального штабу — Головнокомандувачем Збройних Сил України генералом армії України Віктором Муженком прийнято рішення про заохочення військовослужбовців, які несли службу на КПП та завадили порушникам проникнути на територію військового об’єкту.

 


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling