Криминал

Разведка доложила о потерях путинских вояк на Донбассе

13 февраля 2016 15:43

Украинская военная разведка заявляет о гибели одного и ранении еще одного российского военного в течение минувших суток на Донбассе. Как передает "Главное", об этом говорится в сообщении Главного управления разведки Министерства обороны.

"З метою приховування фактів порушення Мінських домовленостей 3 окремою мотострілецькою бригадою (Горлівка) 1 АК здійснюється зміна маркування забороненого озброєння та військової техніки, насамперед, зі складу ЗС РФ.

Встановлено, що у складі 5 окремої мотострілецької бригади (Обільне) у районі Мар’їнка діє підрозділ ЗС РФ “Белый медведь”.

Протягом доби противник поніс втрати в особовому складі. Один військовослужбовець ЗС РФ загинув (Валерій Москалець) та один отримав поранення під час висування у складі диверсійної розвідувальної групи у районі населеного пункту Зайцеве.

Підтверджено чергові факти поповнення особовим складом, озброєнням та військовою технікою, боєприпасами і пально-мастильними матеріалами підрозділів збройних сил РФ на окупованих територіях. Зафіксовано прибуття:

до залізничної станції Іловайськ – двох ешелонів з військовою технікою (15 платформ), дизельним пальним (до 180 тонн), боєприпасами та матеріально-технічними засобами (10 вагонів);

до району Боково-Платове (західне передмістя Антрацит) – російських найманців. Після бойового злагодження у складі підрозділів (взвод-рота) ними будуть доукомплектовані з’єднання і частини 2 АК", - говорится в сообщении.

       


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling