Общество

Киевлян призывают выйти на защиту новой патрульной службы от произвола и расправы судей

19 февраля 2016 15:25

Об этом сообщается в одноименной группе в социальной сети Facebook, пишет Главное

Как отмечаю активисты, цель акции - не допустить судилища и расправы над реформой полиции.

"Наша країна дуже повільно та болюче відриває від себе радянське надбання.

Найхворобливіше для правового суспільства – повна деморалізація правоохоронних та судових органів. В той час, коли наша країна започатковує реформу правоохоронну, формуючи принципового нову та законодавчо відповідальну поліцію, судова система з присутнім їй знущанням та особливим воєнним натхненням вирішила залишатися в кишені у прокурорських дільців.

Ми не виправдовуємо поліцейського, який стріляв в авто ( у результаті чого пасажир автомобіля-втікача після тривалої погоні та 10-ти хвилинної реанімації помер), та ми проти того, щоб суд, який неодноразово пом’якшував або взагалі скидав звинувачення зі злочинців, який відпустив під домашній арешт екс-беркутівця та неодноразово відпускав політичних корупціонерів – не відпускає під домашній арешт правохоронця нової поліції.

Ми не розуміємо, чому в той час, коли варто розглядати справи по Ілловайську та Дебальцеву і розслідувати воєнні злочини, військовий прокурор чомусь вважає важливішою саме цю справу, змушуючи танцювати під його дудку всю ГПУ.

Ми не бажаємо замовчувати даний вид правосуддя, вважаючи його політичною розправою над реформою, невигідною багатьом у цій державі.

Ми повинні вийти на вулицю та повідомити уряду, що не дамо реформі пасти ниць і зруйнувати процеси, відбувані у країні протягом року.

Цього разу – або ніколи, інакше наслідки будуть невідворотніми.
«Мені жаль, що суд прийняв таке рішення [про поміщення під варту] адже ми нічого не приховували з самого початку, він сам прийшов в прокуратуру, суд. Поки суд не виніс рішення, не можна людину називати вбивцею» Хатія Деканоїдзе"

 


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling