Общество

Шкиряк: суд изберет Храпачевскому меру пресечения

26 февраля 2016 20:35

Голосеевский районный суд Киева 29 февраля изберет меру пресечения водителю BMW Ростиславу Храпачевскому, за которым устроили погоню в Киеве. Об этом в Facebook сообщил советник министра внутренних дел Зорян Шкиряк, отмечает Главное.

Винуватець трагедії, в результаті котрої загинула людина, переховується від правосуддя. Сьогодні з впевненістю можна констатувати, що водій БМВ, учасник трагічної погоні 7 лютого, відморозок Ростислав Храпачевський, подався в біга, щоб уникнути кримінальної відповідальності. Телефони відключені, на виклики до слідчого тричі не з'явився, за місцем проживання не перебуває.

Враховуючи наявні порушення діючого законодавства з його сторони та очевидне намагання ухилитися від участі у слідчих діях, Нацполіція звернулася до суду щодо обрання громадянину Храпачевському, міри запобіжного заходу.

В понеділок, 29 лютого, о 14.00, в Голосіівському районному суді м.Києва відбудеться слухання у цій справі. Суд обере для правопорушника міру запобіжного заходу. Після цього працівниками Нацполіціі будуть здійснені всі законні діі щодо затримання Храпачевського.

По суті, його поведінка і є визначальною щодо розуміння того, хто насправді є справжнім злочинцем, з чиєї вини сталася ця трагедія. Ось така вона істина:

Сергій Олійник виконував свій посадовий обов'язок. Він не переховувася і не мав такого наміру, він в усьому співпрацював зі слідчими прокуратури. Зараз він за гратами. А от п'яний і обдовбаний мажор, з вини якого сталася трагедія, чітко усвідомлюючи свою вину, просто втік як ганебний щур.

Нічого, мт його знайдемо. Але от шкода, що з огляду на ці подіі, слово "справедливість" в Украіні, вже давно набула повійного змісту...

П.С. Будь-які діі щодо затримання або оголошення в розшук ми можемо реалізувати тільки за погодження прокурорів та санкції суду. Такий закон.

 

Винуватець трагедії, в результаті котрої загинула людина, переховується від правосуддя. Сьогодні з впевненістю можна кон...

Опубликовано Зоряном Шкиряком 26 февраля 2016 г.

 


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling