Криминал

Нет человека - нет проблемы: погибшего на полигоне контрактника "списали" задним числом (фото)

30 марта 2016 21:26

На николаевском полигоне «Широкий Лан» 26 марта во время несчастного случая погиб уроженец Днепропетровской области, боец 53-й отдельной механизированной бригады Вадим Витер. Вскоре выяснилось, что по документам Витер был уволен из бригады 20 марта.

Об этом на своей странице в Facebooк написала волонтер Ирина Яценко:

26 березня на полігоні Широкий Лан загинув наш земляк з Єлізарова Вітер Вадим Миколайович. Мобілізувавшись в третій хвилі, Вадим Вітер пройшов всі випробування, які випадали на його долю у складі 43 батальйону. побратими казали, що він заговоренний, бо пулі оминали його. Після демобілізації пішов на службу за контрактом але вже у складі новостворенної 53 бригади. Зараз ця бригада базується на полігоні, і так сталось, що смерть чекала на бійця там , де неможливо уявити.
За словами товарищів, під час погрузки дров, він ,переступаючи через високий борт, впав вниз головою, зламавши хребет.
Але виявилось, що він був звільнений 20 березня. Незрозуміло, що робив "звільнений" військовослужбовець у своїй частині до 26 березня, чому виконував свої обов`язки та був за кермом автомобіля? Та чому його родина не знала про його звільнення?
Побратими Вадима купили йому форму, бо його хотіли видавати брату у цивільному,склались на все необхідне для поховання бійця, знайшли машину для перевозки тіла товариша, бо зрозуміли, що командування усунеться від участі в судьбі свого військовослужбовця.Так як і влада місцева, тобто наша з вами. "Ми по слухам не працюєм, тільки по документах"- ці слова я почула він заступника голови держадміністрації....Людяність аж ніяк не хоче селитися у владних кабінетах.
Вічна пам`ять Герою!

 


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling