Общество

Степан Полторак поздравил армейцев и ветеранов с Днем Памяти и примирения

8 мая 2016 12:18

Соответствующее поздравление опубликовано на официальном сайте Министерства обороны Украины:

Товариші військовослужбовці та працівники Збройних Сил України, родини захисників Вітчизни!

Шановні ветерани!

Від щирого серця прийміть вітання з Днем пам’яті та примирення!

З Днем Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні!

Сьогодні ми по праву пишаємося внеском наших предків у боротьбу з нацизмом. Адже Україна у ті далекі часи опинилася у самому пеклі війни. І тоді всі, від підлітків до людей похилого віку, робили все, що могли, щоб наблизити День Перемоги!

Смерть та розруха постукали тоді у двері майже кожної української родини. Україна втратила вбитими мільйони співвітчизників. Ці факти ми ніколи не забудемо. Про подвиги українців у тій страшній війні ми можемо говорити безкінечно. Дорогі наші ветерани, Ви відбили агресію проти Вітчизни. Низький вам за це уклін, вічна шана та наша глибока повага!

Питання війни і миру – гострі та актуальні сьогодні як ніколи.

Вперше за 70 років від закінчення Другої світової війни ми зі зброєю в руках знову захищаємо свою країну. Гідні слави пращурів, українці встали на захист Батьківщини, виконуючи святий обов’язок в лавах Збройних Сил України. І сьогодні ми вшановуємо героїзм та подвиг сучасних захисників України!

Мушу визнати, що в нашій армії ще багато чого не є бездоганним. Але ж два роки тому війська майже не було. А нині Українське військо – сильне, боєздатне, з найвищим рівнем довіри у суспільстві. І для мене велика честь бути Міністром оборони у таких солдат і офіцерів!

Не маю жодного сумніву, що ми переможемо, адже захищаємо свою рідну землю, свою країну! Ми переможемо, як перемогли кілька десятиліть тому наші діди і прадіди.

Слава всім воїнам-переможцям у Другій світовій війні!

Слава бійцям антитерористичної операції, які відстоюють незалежність сучасної України!

Слава українським воїнам всіх часів і всіх поколінь!


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling