Политика

Шкиряк: путинская "русская весна" и "новороссия" сдохли!

8 мая 2016 13:29

Более 25 тысяч правоохранителей круглосуточно будут обеспечивать правопорядок в ходе мероприятий 8 и 9 мая в Украине.

Об этом советник министра внутренних дел страны Зорян Шкиряк написал на своей странице в соцсети.

Всі підрозділи МВС, Нацполіція, Національна гвардія, ДПСУ та ДСНС готові до виконання поставлених задач під час вшанування Дня пам,яті жертв Другої світової війни та інших заходів 8-9 травня. Наразі, сил і засобів для забеспечення охорони громадського порядку цілком достатньо. 
В разі потреби, негайно можуть бути залучені підрозділи, що перебувають в резерві. Правоохоронці продовжують нести службу в посиленому режимі на територіі всієї краіни. 
З метою недопущення та упередження провокацій, що можуть бути підготовлені російськими спецслужбами разом з представниками деструктивних проросійських політсил та організацій в Украіні, спільно з підрозділами СБУ тривають контртерористичні заходи в низці областей. 
До цілодобового чергування залучено понад 25 000 поліцейських і бійців спецпідрозділів Нацгвардіі. 
Правоохоронці налаштовані рішуче і будуть жорстко та адекватно реагувати на будь-які спроби дестабілізаціі внутрішньоі ситуаціі в Украіні. 
Задля національноі безпеки, захисту конституційного ладу, прав і свобод, а також недоторканості життя і спокою мирних громадян, можуть бути застосовані усі необхідні сили та засоби, що визначені Законами Украіни та відповідними нормативними актами, що регламентують діяльність правоохоронних органів.
Ще раз закликаємо усіх громадян, що братимуть часть у заходах 8-9 травня бути виваженими і стриманими, зберігати холодний розум і не вдаватися до жодних протиправних та радикальних дій.

Путінські "руська весна" і "новоросія" здохли!
Ніякі антидержавні заколоти та кремлівські провокації в Украіні більше не пройдуть.
Все буде добре. Слава Украіні!

 

Всі підрозділи МВС, Нацполіція, Національна гвардія, ДПСУ та ДСНС готові до виконання поставлених задач під час вшануван...

Posted by Зорян Шкиряк on Sunday, May 8, 2016

 


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling