Экономика

Волонтер рассказал, как потери в АТО связаны с отсутствием тепловизоров у бойцов (фото)

4 июня 2016 19:02

В ночь на субботу десантно-штурмовая рота 1-го батальона украинской морской пехоты в результате ночного боя с врагом имеет двух раненых из-за отсутствия в подразделении тепловизора. Об этом сообщил редактор портала MIL.IN.UA, волонтер Тарас Чмут в соцсети.

Ви сьогодні добре спали? Субота, вихідний, можна довше повалятись у теплому затишному ліжку... А морпіхи з ДШР 1-го бату сьогодні не спали, вони тримали бій з ворогом. Поки ви спали...

2 поранених морпіха. По величезній тупості держави, яка навіть через 2 роки війни НЕ здатна забезпечити тепловізорами хоча б лінію зіткнення. 2 поранених... Це фартові хлопці. Їм реально пощастило, адже ворог міг вбити не лише цих двох, але й значно більше...

На днях мені хтось написав у коментах, що "волонтери на сьогодні шкодять армії і не дають запрацювати державі, і балують війська всім тим, що має робити держава". Я відповів просто - "поки ви чекаєте на державу, щоночі сотні людей заступають на пост не маючи в руках нічого. А жити хочеться всім..."

Держава, обов'язково колись запрацює, але не вчора. Вчора ми мали 2 поранених морпіхів через банальну відсутність тепловізора там, де він мав би бути.


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling