Криминал

Под Авдеевку перебросили ихтамнетов из Костромы

2 июля 2016 12:19

Підтверджено прибуття підрозділу зі складу 331 парашутно-десантного полку (Кострома) 98 повітрянодесантної дивізії (Іваново) Повітрянодесантних військ ЗС РФ для активізації диверсійно-розвідувальних дій у районах н.п.Авдіївка, Красногорівка, Зайцево, Луганське. Як повідомляє "Главное", про це йдеться у фнформації від ГУ розвідки Мінобороні України.

Зафіксовано чергові факти постачання боєприпасів з території РФ. 
Через н.п.Донецьк (Ростовська область, РФ) до тимчасово окупованої території Луганської області переміщено 35 вантажних автомобілів з боєприпасами.

Українською стороною надана інформація представникам Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ про наявність танків, артилерійських систем калібром понад 100-мм, САУ та РСЗВ у районах н.п.Ясинівка, Моспине, Стаханів, Горлівка та Донецьк.

Противник здійснює підготовку до подальшої ескалації обстановки на Слов’янському напрямку в районі т.зв. “Світлодарського виступу”:
окремі підрозділи 7 окремої мотострілецької бригади (Дебальцеве) 2 АК (Луганськ) ЗС РФ приведені в повну бойову готовність, проводяться активні заходи щодо поповнення некомплекту особового складу 7 омсбр;
до лінії зіткнення передислоковується танковий батальйон 7 омсбр;
до району н.п.Дебальцеве додатково переміщено два артилерійські підрозділи зі складу сусідніх частин 1 АК (Донецьк); 
лікувальні заклади н.п.Дебальцеве переведені на посилений режим роботи. Місцеві жителі намагаються покинути місто.

На інших напрямках противник підтримує боєготовність військ, проводить посилення та ротацію передових, у т.ч. розвідувальних підрозділів, поповнення боєкомплекту та вдосконалення інженерного обладнання переднього краю.

 


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling