Политика

Порошенко: Мы никогда не признаем российских марионеточных режимов в Абхазии и Южной Осетии

8 августа 2016 16:23

Нападение России на Грузию в 2008 году было прологом войны против Украины, которая началась в 2014-м. Об этом в Facebook заявил президент Украины Петр Порошенко.

"Мы, как никто другой, искренне и последовательно поддерживаем восстановление территориальной целостности Грузии. И ясно, что никогда не признаем российских марионеточных режимов в Абхазии и Южной Осетии.

Слава Грузии и слава Украине!", - подчеркнул президент.

Те, що вісім років тому бачили лише найбільш прозорливі, сьогодні очевидно всім: напад Росії на Грузію був прологом російської війни проти України. Політика умиротворення агресора збанкрутувала ще 2008 року. Більше того, вона лише розпалила апетити Кремля. Тоді спільними зусиллями трансатлантична спільнота ще могла локалізувати хижого ведмедя у його барлозі. То був повчальний урок історії, вчасно не засвоєний.

Україна сьогодні мужньо тримає оборону на східному кордоні Європи. Суворі випробування посилили відчуття дружби та солідарності між українським та грузинським народами. Ми, як ніхто інший, щиро й послідовно підтримуємо відновлення територіальної цілісності Грузії. І ясно, що ніколи не визнаємо російських маріонеткових режимів у Абхазії та Південній Осетії.

Слава Грузії і слава Україні!


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling