Политика

Офицер ВСУ думает, что "банда Януковича готовит силовой захват власти"

9 августа 2016 09:40

Такое мнение офицер ВСУ Анатолий Кравчук высказал в своем блоге на Обозревателе:

Сепарський ресурс Ukraina.ru надав інтерв’ю такого собі Віталія Захарченка, колишнього міністра внутрішніх справ України, який не соромлячись і не боячись кримінального переслідування, заявив про готовність приймати участь у відсторонені нинішньої влади на Україні із застосуванням силових методів.

Стандартно, абсолютно в руслі російської пропаганди, Захарченко зазначив, що нинішнє керівництво країни прийшло до влади неконституційним шляхом і порушили кримінальні справи проти його колишніх співслужбовців, тобто тих, хто відчайдушно цю саму владу ніби-то захищав.

Питання лише від кого? Від власного народу? Від дітей-студентів, яких, ці "захисники конституції" безбожно лупцювали, чи від тих киян, яких потім знаходили замордованими з відрізаними вухами на Трухановому острові, чи від тих з Майдану, хто й досі вважається безвісті зниклим. То від кого?

І от, виходячи з цього, що владу в них, у цих захарченків відібрали, за його думкою не законно, то вони мають її повернути, знов таки виключно за його думкою, тепер вже абсолютно законно, але що цікаво – таким же самим силовим шляхом. От тут-то і проглядається уся гнила сутність цих нелюдів, які, звинувачуючи інших будь в чому, себе відразу ставлять над цим "будь в чому", лише цим підкреслюючи свою повну безкарність і демонстративне нехтування законами, які вони ж самі і встановили, але не для себе, а для усіх інших, для народу, для холопів.

Далі Захарченко заявляє: "невідворотним є сценарій наведення конституційного ладу силовим шляхом, тому що ті, хто зараз при владі, захопили її не законним шляхом і зрозуміло, що законно її не віддадуть, тому в найближчий час на Україні можливі розв’язання будь яких питань виключно силовим шляхом".

Скоріш за все, Захарченко, який себе бачить не лише найкращим ментом януковичовської України, але й безперечно вважає себе й не останнім політологом і аналітиком, чомусь знов до банального стандартно починає лякати штампами російської пропаганди "розвалом країни, через те, що низка країн має до України певні територіальні претензії", але при цьому, самою недолугою його заявою є те, що ніби-то навіть "США, ЄС, Німеччина, Франція та Росія, усі без винятку, зацікавлені у цьому роздроблені, а фактично розвалі України".

І останнє, Захарченко відхиляє можливу зміну влади через вибори, бо ж як він каже: "Порошенко змінить Турчинов чи Тімошенко, що є лише зміною персоналій при цієї націоналістичної антиросійської ідеології, через що вектор розвитку України не зміниться".

Впевнений, що недолугий колишній мент насправді ж такий самий нікудишній і політолог, як доречи і аналітик, разом з тим те, що він впевнено заявляє про безперспективність для них, проросійських прихвоснів, при любих розкладах результатів виборів та незмінність, через це для України "антиросійської ідеології", є по справжньому приємна для справжніх Українців новина, і хоча вона не має повної довіри, бо ж насправді усе не так "рожево", як верзе цей російський холуй, але ж сам факт є беззаперечним доказом, що ця гидотна навряд чи коли-небудь повернеться в наші краї і дай Бог у нас усіх вистачить сил переломити купу проросійських агентів впливу і все ж таки скерувати нашу країну до Європи. По справжньому скерувати, а не лише в заявах, не лише на паперах у нікчемних багатотомних звітах.


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling