Новости

Нацполиция провела классическую операцию по задержанию членов ОПГ

18 октября 2016 16:58

Четверо зловмисників підозрюються у викраденнях людей з метою вимагання коштів, розбійних нападах та незаконному заволодінні автотранспортом.

У Сквирському районі Київської області співробітники Департаменту карного розшуку Національної поліції спільно з колегами з Головного управління поліції Київщини та СБУ затримали групу зловмисників. Четверо чоловіків, віком 18-36 років, підозрюються у скоєнні низки злочинів – викрадення людей з метою вимагання коштів, розбійні напади та незаконне заволодіння автотранспортом.

Сьогодні, 18 жовтня, о 4.30 на спецлінію 102 поліції Київщини від жительки села Малополовецьке Фастівського району надійшло повідомлення про те, що до будинку прийшли невідомі особи, побили її чоловіка і вимагали велику суму грошей. Після того як подружжя відмовилось видати гроші, нападники викрали господаря та на його автомобілі «Газель» зникли у невідомому напрямку.

На місце події прибула слідчо-оперативна група поліції. У цей час до правоохоронців звернулась ще одна місцева мешканка з проханням про допомогу – невідомі викрали її чоловіка.

Під час проведення невідкладних оперативно-розшукових заходів правоохоронцям вдалося затримати групу чоловіків, які підозрюються у скоєнні злочинів за кількома статтями Кримінального кодексу України – ст.146 (Незаконне позбавлення волі або викрадення людини), ст.187 (Розбій),ст. 189 (Вимагання), ст.289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом). Проводиться документування злочинів та розслідування кримінальних проваджень.


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling