Новини

Аброськин рассказал об очищении полиции на Донбассе

19 Жовтня 2016 11:25

В Донецкой области правоохранители установили несколько сотрудников полиции (бывшей ГАИ, - ред), которые подозреваются в причастности к коррупционным схемам. Об этом у себя в Facebook cooбщил глава ГУ Нацполиции в Донецкой области Вячеслав Аброськин.

До мене звертаються громадяни області зі скаргами на дії деяких працівників поліції. Триває процес очищення лав поліції Донецької області від тих, хто не зрозумів, що "карати та кришувати" більше не вийде. Найбільше нарікань від жителів викликають працівники колишньої ДАІ. Тому саме з цього підрозділу ми почали реформування. Крок за кроком ми форматуємо його. Підрозділ вже неодноразово проходив оптимізацію, але негатив залишається.

Ми перші виступаємо за перевірки та документування діяльності співробітників, які причетні до корупційних схем та інших порушень. Принципово надаємо сприяння у викритті фактів перевищення повноважень та злочинних дій таких працівників. Тільки протягом останніх двох місяців встановлено низку осіб, які причетні до отримання незаконної вигоди. І такі "працівники" зводять нанівець роботу цілого колективу поліції Донецької області. Поки одні затримують терористів та їхніх посібників, розкривають вбивства, працюють на лінії бойових дій, під обстрілами, ризикуючи життям, окремі особи "сидять у кущах" та наживаються за чужий рахунок.

Якщо вам відомі факти неправомірних дій працівників поліції Донеччини, звертайтесь на наш телефон довіри 0-800-505-102. По кожному повідомленню буде проведена перевірка.


Хочете першими дізнаватися про головні події в Україні - підписуйтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новини
Останні новини
усі новини
Gambling