Криминал

Боевики усилили обстрелы на луганском направлении

29 октября 2016 09:11

За минулу добу російсько-окупаційні війська 55 разів відкривали вогонь по позиціях українських захисників. Як інформує Главное, про це повідомляє Генштаб ЗСУ в Фейсбуці.


На Маріупольському напрямку зафіксовано 28 провокацій проти сил АТО. Українські позиції поблизу Павлопіля та Старогнатівки окупанти обстрілювали з кулеметів великого калібру, гранатометів та стрілецької зброї. В районах Талаківки, Тарамчука, Славного, Водяного, Мар’їнки і Красногорівки бойовики вели вогонь з мінометів калібрів 82 та 120мм. У Широкіному, окрім мінометів, сили АТО, зазнали обстрілів з кулеметів великого калібру, гранатометів та стрілецької зброї.

На Донецькому напрямку відбулось 10 обстрілів українських позицій. Поблизу шахти Бутівка противник використав проти захисників України кулемети великого калібру та стрілецьку зброю. В районах оборони Авдіївки і Троїцького по підрозділах Збройних Сил України відкрили вогонь зі ствольної артилерії калібру 122мм. Також на цій ділянці обстріли тривали з озброєння БМП, мінометів калібру 82мм, гранатометів, стрілецької зброї.

На Луганському напрямку відбулось 17 випадків порушення режиму припинення вогню з боку ворога. В районах Новоолександрівки та Новозванівки противник здійснив обстріли сил АТО з кулеметів великого калібру, гранатометів та стрілецької зброї, а на околиці Станиці Луганської і в Кримському – з мінометів калібрів 82 та 120мм, озброєння БМП.


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling