Политика

За сутки террористы 25 раз обстреляли позиции ВСУ в АТО

2 ноября 2016 18:57

С начала суток в зоне проведения АТО на Донбассе зафиксировано 25 обстрелов со стороны пророссийских боевиков, сообщили в пресс-центре штаба антитеррористической операции.

З опівночі і до 18 години вечора в районі проведення антитерористичної операції з боку російсько-окупаційних військ зафіксовано 25 випадків відкриття вогню по позиціях Збройних Сил України.
На Маріупольському напрямку відбулось 16 обстрілів. В районі Красногорівки вогонь вів ворожий снайпер. Під час провокацій поблизу Павлопіля противник використовував гранатомети, в Тарамчуку – міномети калібру 120мм, а в Широкіному і Талаківці обстріли відбулись з кулеметів, гранатометів та мінометів обох калібрів.
На Донецькому напрямку окупанти 5 разів порушували режим тиші. В бік сил АТО в районі Новгородського противник відкрив вогонь з гранатометів, кулеметів, стрілецької зброї. В Авдіївці до вказаної зброї додали міномети калібру 82мм, а по захисниках Троїцького окрім мінометів стріляли з озброєння БМП.
На Луганському напрямку зафіксовано 4 збройні провокації. Підрозділи українських воїнів поблизу Новозванівки та Новоолександрівки піддано обстрілам зі стрілецької зброї, в Трьохізбенці – з гранатометів, а в Кримському бойовики знову застосували міномети.


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling