Общество

В зоне АТО у гвардейцев появилась своя газета (фото)

17 ноября 2016 13:09

Екіпаж мобільного медіацентру Південного ОТО віддрукував перший номер польової газети для бійців у зоні АТО.

У жовтні цього року Південне ОТО НГУ отримало нову мобільну клуб-друкарню. Екіпаж, який пройшовши курси навчання, вирушив на ній у зону АТО.

«Завдяки мобільному клубу-друкарні ми спроможні оперативно організовувати та надавати інформаційну і морально-психологічну підтримку особовому складу у польових умовах на сучасному рівні», — зазначив підполковник Володимир Кузякін.

На озброєнні мобільного польового клубу — відповідна оргтехніка, екран, засоби навігації та супутникового зв’язку, міні-друкарня.

«Завдяки оснащенню автомобіля ми за два дні підготувили та випустили газету угруповання НГУ, 300 екземплярів – майже одним дотиком пальця. Моя «ластівка» працює для нас та для нашої перемоги», — із задоволенням розповідає старша екіпажу сержант Тетяна Поліщук.

Екіпаж мобільного клубу-друкарні, випустив перший номер польової газети для учасників АТО. Створенням проекту газети займалися офіцери групи морально-психологічного забезпечення. Перші кольорові примірники — вже відправилися до своїх читачів, які виконують бойові завдання на блокпостах.

На сторінках газети — актуальні новини в Україні та за її межами, нормативно-правові зміни, основні події в межах силових відомств, фоторепортажі про культурні заходи та будні гвардійців та реальні історії бойової служби.


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling