Экономика

На Тернопольщине более 700 демобилизованных воинов АТО ищут работу

25 ноября 2016 20:28

Станом на 1 листопада 2016 року у Тернопільській області 767 колишніх учасників АТО продовжують активно шукати роботу.

Про це в коментарі 0352.ua повідомила заступник директора обласного центру зайнятості Олександра Островська.

"Керівництво центру зайнятості тісно співпрацює з волонтерами, громадськими організаціями, надає консультаційні послуги щодо сприяння працевлаштуванню. Ми надаємо можливість працювати, але не всі погоджуюються на умови запропоновані умови ринку праці. Потрібно враховувати те, що демобілізованим військовим необхідна і психологічна підтримка. До прикладу, ми пропонуємо вакансії колишнім учасникам АТО у віддалених центрах області, але мало військових погоджуються на подібні умови", - розповіла Олександра Островська.

Варто наголосити на тому, що цього року працевлаштовано 241 демобілізованого військового, з них 20 – отримали одноразову допомогу по безробіттю для організації підприємницької діяльності, 91 - повернувся на військову службу за контрактом, 59 - проходили професійне навчання, 47 – працювали тимчасово на громадських та інших роботах.

Зазначимо, що впродовж січня-жовтня 2016 року було зареєстровано 1383 безробітних демобілізованих учасників АТО, серед них 35 учасників АТО із інвалідністю. 


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling