Общество

В Нацгвардии появилась уникальная передвижная столовая (фото)

14 декабря 2016 16:43

У Головному управлінні представили сучасний автобус-їдальню для приготування та прийому їжі військовослужбовцями Національної гвардії України.

Такі мобільні їдальні на колесах є зараз лише у Національній гвардії. Командування розробило й реалізувало дооснащення автобусів на українському підприємстві. Сьогодні випробували один із перших зразків спеціалізованих автобусів-їдалень для НГУ.
Унікальний автобус-їдальня, створений на базі автобуса «Еталон», надасть змогу гвардійцям здійснювати прийом їжі під час охорони громадського порядку, виконання завдань у виїзних умовах. Автобус оснащений столами, лавками, підносами для страв, столовими приборами, місцями для видачі їжі, миття рук та збору харчових відходів.

У цьому автобусі одночасно можуть їсти 54 військовослужбовці – як всередині, так і зовні під тентом.

«Цей автобус-їдальня є дійсно зручним, оснащений сучасними технологіями для: прийому та приготування їжі, миття рук та збору харчових та побутових відходів. Незалежно від погодних умов та поставлених завдань бійці Національної гвардії України зможуть здійснювати прийом їжі у виїзних умовах», ─ зазначив начальник служби організації та контролю постачання ГУ НГУ полковник Віктор Русан.

Нині вже закуплено п’ять таких зразків автобусів-їдалень. Бійці сподіваються, що такі умови будуть у всіх підрозділів, що працюють на виїздах і запевнили, що ситими виконуватимуть свої обов’язки ще краще.

 


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling