Политика

На Житомирщине десантники учились обороняться в бою

18 декабря 2016 13:02

На загальновійськовому полігоні Високомобільних десантних військ Збройних Сил України відбулися батальйонні тактичні навчання з бойовою стрільбою однієї з окремих десантно-штурмових бригад ВДВ.

Повідомляє Житомир.інфо.

«За ходом тактичних навчань спостерігав командувач Високомобільних десантних військ Збройних Сил України генерал-лейтенант Михайло Забродський. В ході практичної фази навчань десантники, за вогневої підтримки артилерії, відпрацьовували завдання під час ведення оборонного бою, контратаки та наступальних дій в тил умовного противника. Після цього було здійснено заняття рубежу оборони, відбиття наступу противника за підтримки армійської авіації Сухопутних військ», - йдеться у повідомлені.

Як розповів заступник командира десантно-штурмового батальйону, офіцер з позивним «Сем-77», основний кістяк його підрозділу складають десантники з бойовим досвідом.

«Проте, щоб успішно виконати реальні бойові завдання, ці навички повинні постійно підтримуватися під час навчань та тренувань», — відзначив офіцер.

Також, за сценарієм навчань, було здійснено евакуацію особового складу з умовно підбитої техніки повітряним транспортом. Згодом десантно-штурмовий підрозділ продовжив здійснювати рейдові дії в тилу противника з метою порушення системи управління та комунікацій, а також повернення до другого ешелону оборони наших військ.


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling