Новини

В Новограде-Волынском встретили воинов-разведчиков 54 батальона (фото)

28 Грудня 2016 07:34

Жителі Новограда-Волинського урочисто зустріли своїх земляків – учасників бойових дій в районі АТО – воїнів-розвідників 54-го окремого розвідувального батальйону.

Про це повідомив відділ організаційно-інформаційної роботи РДА.

«Цього дня на пероні Новоград-Волинського залізничного вокзалу було дійсно людно. Адже багато вдячних земляків на чолі з районною та міською владою прийшли привітати та подякувати захисникам. Воїни Новоград-Волинщини повернулися додому. Дещо втомлені, але надзвичайно щасливі, адже нарешті вдома. Два роки військові цього розвідувального батальйону мужньо захищали територіальну цілісність на сході нашої держави. Щодня, в тяжких умовах стримували агресора та оберігали рідну землю ціною власного життя та здоров'я», - йдеться у повідомленні.

Перший заступник голови райдержадміністрації Наталія Даниленко від імені районної влади та всіх мешканців району подякувала за мир і захист нашої Батьківщини всім воїнам та їх родинам, висловила слова вдячності матерям та родинам військовослужбовців.

«Ми щиро віримо, що найближчим часом все налагодиться. Що війна завершиться і всі наші воїни-захисники повернуться живими, що нарешті прийде мир на нашу землю. Сьогодні всі ми від щирого серця дякуємо вам за відвагу й сміливість. Ці важливі вчинки заслуговують найвищих почестей і поваги. Нехай Бог кожного з вас оберігає та благословляє! Повертайтеся завжди до своїх рідніх живими, здоровими та з перемогою.» - сказала Наталія Володимирівна.

Також слова вдячності військовослужбовцям за відвагу на полі бою, за те, що виборюють мир на українській землі і що живими повернулись на рідну Новоград-Волинщину, висловив міський голова Віктор Весельський.

zhitomir.info


Хочете першими дізнаватися про головні події в Україні - підписуйтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новини
Останні новини
усі новини
Gambling