Новини

Генерал Аллеров рассказал об успехах Нацгвардии в 2016 году

28 Грудня 2016 07:07

27 грудня 2016 року на території військової частини 3027 (с. Нові Петрівці Вишгородського району Київської області) відбулося підбиття підсумків діяльності Національної гвардії України за 2016 рік за участі Міністра внутрішніх справ Арсена Авакова та Секретаря Ради національної безпеки і оборони України Олександра Турчинова.

Командувач Національної гвардії України генерал-лейтенант Юрій Аллеров доповів про результати діяльності гвардії у 2016 році та  перспективи розвитку і реформування на 2017 рік:

«У 2016 році були відпрацьовані штати, наближені до жандармських формуваннь провідних країн Європи. Відпрацьовані штати Міжнародного центру підготовки підрозділів правоохоронної діяльності та школи підготовки інструкторів в навчальному центрі Золочів. В штаті ГУ Нацгвардії створено відділ стратегічного планування в сумісництві з військовими структурами НАТО,  а також відділ закупівель та відділ психологічного забезпечення.»  

Говорячи про перспективи розвитку, командувач  НГУ наголосив, що основні зусилля такод спрямовані на вдосконалення системи управління, підвищення спроможності до виконання покладених на НГУ завдань, реформування системи логістики та удосконалення системи медичного забезпечення, професіоналізації та створення необхідного військового резерву.

На завершенні виступу Юрій Аллеров підкреслив:

«Розбудова Національної гвардії як мобільного військового формування з правоохоронними функціями, здатного виконувати визначені правоохоронні та оборонні завдання з протидії загрозам національній безпеці України можлива за умови дієвої підтримки процесу з боку керівництва держави та за активної участі усього українського суспільства.»

Після доповіді відбулося відкриття новозбудованої казарми, демонстрація перспективних зразків форми одягу для особового складу НГУ, огляд нового кінологічного центру, демонстрація нових та модернізованих зразків автобронетанкової техніки, засобів зв’язку, озброєння, обладнання та техніки для тилових і медичних служб.

 


Хочете першими дізнаватися про головні події в Україні - підписуйтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новини
Останні новини
усі новини
Gambling