Общество

Командующий НГУ поздравил украинцев с наступающим Новым годом

31 декабря 2016 09:01

Поздравление опубликовано на официальном сайте Национальной гвардии Украины.

Від імені командування та Військової ради Національної гвардії України вітаю вас з Новим 2017 Роком та Різдвом Христовим!

Новорічне свято – це перш за все привід підсумувати здобутки і втрати за рік, що минає. Для кожного з нас він був роком наполегливої праці по реформуванню та розбудові Національної гвардії України як однієї з основних складових системи забезпечення обороноздатності держави.

Крок за кроком, ми, спільними зусиллями створювали структуру сучасного військового формування, здатного адекватно  реагувати на виклики і загрози. І хоча чимало роботи ще попереду, найвищим на мою думку досягненням року є збереження довіри суспільства до своїх захисників. У тому, що українці сьогодні бачать в гвардійцях надійну організовану силу, здатну захистити, - вбачаю результат нашої спільної праці.

Досягнення року, що минає – це, перш за все привід для традиційних новорічних сподівань, нових планів і задумів. Висловлюю щирі сподівання, що у новому році зусилля усіх патріотів нарешті втіляться у позитивні зрушення, серед яких - довгоочікуване вирішення конфлікту на Донбасі, досягнення єдності та злагоди у суспільстві, подолання кризи, зростання економічної могутності держави.

Для багатьох з вас рік, що минає, пов'язаний насамперед з виконанням бойових завдань  в зоні проведення АТО. Вдячний кожному, хто напруженим повсякденням нелегкої ратної праці, крок за кроком наближає перемогу. Схиляючи голову в пам’ять тих, хто віддав життя за незалежність України, від щирого серця бажаю миру і злагоди нашому народові.

Напередодні світлого свята Різдва вітаю усіх, чия віра і молитви бережуть Україну та її народ, допомагають зміцніти віру, очистити душу, наповнити добром думки і вчинки. Нехай боже благословення допомагає позбутись ненависті й жорстокості, надає сил і натхнення на добрі справи.

Від усієї душі зичу великого щастя, міцного здоров'я, творчої наснаги й сили для реалізації життєвих планів. Бажаю достатку і добробуту кожній родині, миру і процвітання єдиній і неподільній Батьківщині.

Нових надій вам у новому році, шановні бойові побратими, нових здобутків і перемог.

З повагою

командувач Національної гвардії України

генерал-лейтенант Юрій Аллеров

 


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling