Харьков

Дед Мороз и Снегурочка поздравили гвардейцев прямо в зоне АТО (фото)

31 декабря 2016 15:36

Командир Слобожанської бригади разом із Дідом Морозом та його Снігуронькою, відвідав місця несення служби в зоні АТО, де привітав особовий склад з наступаючим Новим Роком та Різдвом Христовим

В канун Нового року командир військової частини 3005 полковник Сергій Уніятов прибув в район виконання службово-бойових завдань частиною в зоні АТО з метою привітання особового складу з наступаючими Новорічними та Різдвяними святами.

Прибув він не сам, на шляху слідування зустрів справжніх Діда Мороза та Снігурку, які охоче погодились прийняти участь у поздоровленні справжніх воїнів.

На блок-постах гвардійці з посмішками та оплесками зустрічали Діда Мороза і його онучку Снігурку, але ж для отримання подарунків військовим довелося згадати вірші та Новорічні пісні, адже справжній Дід Мороз просто так дарунків не роздає. З Морозового мішка гвардійці отримали святкові продуктові набори для Новорічного столу.

У командира ж для своїх бійців були свої подарунки – гращі були нагороджені грамотами. Також, особовий склад, який вже отримав статус учасника бойових дій, отримав нагрудні знаки «Ветеран війни».

Візит командира разом із справжніми казковими персонажами підняв настрій бійцям, додав відчуття власної значимості, розуміння того що і на свята хтось має виконувати свій обов’язок.


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling