Новости

По всей Украине гвардейские оркестры "дали джаза" (видео)

31 декабря 2016 18:00

Військові музиканти провели флешмоби по всім містам України, даруючи  громаді музичні вистави.

Чудові композиції на святкову новорічну тематику та відомі твори лунали  на залізничних вокзалах, головних площах, парках відпочинку та в знакових місцях міст.

Оркестри створювали святковий настрій, і, як не дивно, охочих послухати композиції чи сфотографуватися разом із музикантами виявилось чимало.

Дорослі та діти з великою зацікавленістю та позитивними емоціями реагували на творчі дійства.

 «Сьогодні було приємно чути чудові «попурі» із композицій на різдвяну тематику. Мені дуже сподобалось, оркестр дійсно створив, як дорослим, так і маленьким дітлахам, справжній святковий настрій», – ділиться враженнями після флешмобу харків’янка пані Тетяна.

Для наймолодших гвардійці-аніматори виконували роль традиційних новорічних персонажів Діда Мороза та Снігуроньки, даруючи солодощі та цікаві квести.

Не залишились осторонь і юнаки та дівчата, яким час визначитися з майбутньою професією. Для них, поряд з концертними програмами, нацгвардійці організували інформаційні пункти, в яких молодь з листівок, фільмів та особистої розповіді дізнавалася про військову службу у лавах Національної гвардії України.

Творчі колективи, офіцери та військовослужбовці за контрактом охопили усі куточки нашої країни позитивним настроєм та впевненістю у мирне майбутнє, привітавши своїх співвітчизників, однодумців, друзів та усіх людей з Новорічними святами та Різдвом Христовим.

 


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling