Харьков

К харьковским гвардейцам пришли черти и медведи (фото)

7 января 2017 12:46

З Різдвом Христовим привітали військовослужбовці своїх товаришів в стінах Національної академії та навчальному центрі.

З нагоди одного з найбільших християнських свят – Різдва Христового, гвардійці Академії підготували справжній різдвяний вертеп, яким привітали всіх, хто забезпечує службову діяльність Академії. Святкове дійство проходило для вихованців вишу Нацгвардії у дусі домашнього Різдва.

«Різдвяний вертеп в Академії це вже добра традиція, тож і цьогоріч ми влаштували невеличке свято для гвардійців навчального закладу. Військовослужбовці гарно підготувалися і дуже старалися, щоб наповнити атмосферу вечора радістю та теплом», – зазначив заступник командира батальйону забезпечення навчального процесу по роботі з особовим складом майор Дмитро Кухарець.

Не оминуло свято і курсантів, які несуть службу в навчальному центрі Національної академії. Курсанти командно-штабного факультету стали свідками різдвяної вистави з ключовими персонажами дійства.

«Так само, як і вдома, на Святий вечір разом зі своїми родинами ми святкували Різдво Христове у навчальному центрі із товаришами по службі. Різдвяний вертеп підняв нам настрій та нагадав про рідний дім та чудове свято – Різдво Христове. Вистава була дуже цікавою та веселою», – ділиться враженнями курсант командно-штабного факультету Дмитро Легкоступ.


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling