Общество

В Виннице нацгвардейцы получили новые квартиры (фото)

12 января 2017 15:50

Командувач Національної гвардії України генерал-лейтенант Юрій Аллеров взяв участь в урочистій церемонії вручення ключів та сертифікатів від нових квартир для військовослужбовців та ветеранів військових частин 3008 та 3028. Дев’ять родин отримали житло у новобудовах міста Вінниці.

Церемонія відбулась на території вінницького полку Національної гвардії України.

«На сьогоднішній день державою виділені кошти для забезпечення гідних умов проживання військових та їхніх родин. Минулого року власниками квартир стали 274 нацгвардійці, в цьому році планується виділити понад 400 нових помешкань для військовослужбовців Національної гвардії. Таку кількість квартир військові отримують вперше за 20 років», - наголосив під час виступу генерал-лейтенант Юрій Аллеров. 

Після офіційної церемонії щасливі господарі квартир оглянули нові помешкання. Кожна з дев’яти двохкімнатних квартир має площу понад шістдесяти квадратних метра.

«Кімнати дуже великі та просторі. Ремонт в квартирі зроблений гарно, - розповідає дружина старшого прапорщика Анатолія Кадькало Людмила Володимирівна, - гадаю що сину та доньки буде затишно в новому помешканні». 

 


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling