Общество

Троян отказался от участия в конкурсе на должность главы Национальной полиции Украины

25 января 2017 09:42

Временно исполняющий обязанности главы Национальной полиции Вадим Троян отказался от участия в конкурсе на должность главы ведомства.

Об этом он написал на своей странице в соцсети.

КОНКУРС :

Так буває - і треба поважати Закон.

Прийняв рішення не продовжувати участь в конкурсній процедурі на посаду голови Національної поліції України.
Кваліфікаційні вимоги, стаж роботи в галузі права: комісія уважно (і це правильно) порахувала мій стаж роботи в галузі права та запросила у мене довідку про сферу діяльності в одній з приватних компаній, в якій працював. Я не стану готувати таку довідку. Моя думка - Голова поліції України повинен бути абсолютно легітимним, таким, що відповідає всім вимогам Закону - без поправок, дописувань та натяжок ...
Мені не вистачило близько 20 місяців стажу для беззастережного проходження всіх критеріїв конкурсу. Я це приймаю, і як офіцер, не хочу ніяких поблажок і припущень. Роботи на обраному мною шляху дуже багато і, я, поруч зі своїми товаришами, буду продовжувати служити Україні!
Дуже хочу, щоб Конкурсна комісія вибрала КРАЩОГО, і бажаю своїм товаришам серед яких багато гідних офіцерів - пройти це випробування і вийти переможцями. Таке виважене рішення потрібне країні.

Роботи попереду дуже багато -для кожного з нас!

Слава Україні!

 


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling