Криминал

В Николаеве гвардеец спас двух людей на месте ДТП (фото)

14 февраля 2017 09:50

Ставши свідком жахливого ДТП офіцер Національної гвардії України не розгубився та кинувся на порятунок. Авто загорілось за декілька хвилин після того як нацгвардієць витягнув з нього водія та пасажира.

Днями у Миколаєві на перетині проспекту Богоявленського з проспектом Миру, в районі центрального автовокзалу сталася дорожньо-транспортна пригода. Дівчина на автомобілі «Nissan Qashqai» не впоравшись з керуванням на високій швидкості врізалася в стовп.

Ставши свідком жахливої дорожньо-транспортної пригоди, офіцер військової части 3039 Національної гвардії України старший лейтенант Сергій Ставніченко. Вчасно зорієнтувавшись в ситуації негайно кинувся рятувати постраждалих з розбитого авто, за декілька хвилин до того як воно загорілося. Сергій проявив особисту мужність та рішучість у надзвичайній ситуації,тим самим врятував двох громадян.

- Я не міг вчинити по іншому, - скромно зазначив гвардієць.

Дівчина, яка сиділа за кермом отримала перелом щелепи, а у її пасажира зламана нога, проте обоє залишилися живі, дякуючи своєчасним та рішучим діям офіцера Національної гвардії України. 


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling