Общество

Аллеров проинспектировал перспективы развития батальона НГУ в Кременгчуге (фото)

2 марта 2017 17:02

Генерал-лейтенант Юрій Аллеров проінспектував військову частину 3059 у Кременчуці та оцінив стан матеріально-технічного оснащення, фінансову відповідність, умови роботи особового складу і як проходять процеси оновлення у військових містечках.

Офіцери Головного управління НГУ, що прибули до частини, перевірили основні аспекти діяльності підрозділу та рівень відповідності умов та процесів проходження служби за їх фаховими колами відповідальності та вивчили, яка допомога необхідна.

Під час обходу територій генерал-лейтенант Юрій Аллеров поспілкувався з військовослужбовцями 26-го окремого батальйону, запитав їх думку про необхідні зміни.

Командування військової частини представило результати роботи за минулий рік, реалізовані етапи роботи – в цьому та напрацьовані плани на рік. Зокрема, заплановано функціональне оснащення та ремонтні роботи у всіх військових містечках. Серед найбільш масштабних – ремонт, електро-, тепло- та водо- забезпечення казарми і малого штабу у військовому містечку №1, вставлення огорожі та освітлення території у військовому містечку №2 та завершення будівництва у військовому містечку №3.

Будівля штабу військової частини (новий штаб) на 100% профінансована за рахунок бюджету міської влади, ремонт їдальні військової частини зроблений за рахунок ПАТ “Кременчуцький завод технічного вуглецю”. Військовій частині з будівельного фонду міста Кременчук передано для розміщення військовослужбовців Національної гвардії України колишній військовий шпиталь (11 будинків), і на їх ремонт у поточному році заплановано 3 100 000 гривень з бюджету міста Кременчук.

Тож, завдяки співпраці військової часини з міською адміністрацією, матеріальне забезпечення військової частини значно покращилося і бійці готові виконувати свої службово-бойові завдання на ще вищому рівні.


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling