Харьков

Харьковские гвардейцы устроили необычный концерт для женщин (фото)

8 марта 2017 08:53

"Один-два, один-два" — саме так уже за дві години до початку урочистого концерту, присвяченого 8-ому Березню, чоловіки частини 3005 Національної гвардії України налаштовували апаратуру.

"Ми надзвичайно хвилюємося, адже сьогодні важливий день — ми вітаємо наших жінок. Репетиції у нас уже більше тижня тривають", — ділиться ведучий концерту капітан Анзор Ілашвілі.

Хлопці постаралися на славу: концертну програму готував військовий оркестр частини 3005, а також запросили спеціальних гостей — Харківський міський палац дитячої та юнацької творчості, що привіз свою програму, аби привітати жінок частини 3005.

Та лише одним концертом не обійшлося, адже гвардійці приготували подарунки для своїх дівчат. Купа квітів, пакунків із сюрпризами —  військова частина не була схожа сама на себе.

"Я так люблю квіти, а наші хлопці як раз подарували мої улюблені тюльпани. Взагалі в чоловічому колективі працювати добре, вони нас так цінують і не лише у свята", — ділилася враженнями Вікторія Турчінова.

Сьогодні красуні військової частини були надзвичайними – вони змінили форму на  вишукані плаття, високі підбори — концертна зала одразу розцвіла з появою дівчат.

"Ми дуже цінуємо та любимо наших красунь. Хоча здавалося би армія для чоловіків, проте без жінок армія — не армія. Але, на жаль, сьогодні не всіх дівчат вдалося привітати, адже від нашої частини багато жінок зараз в АТО, — розповідає заступник командира частини полковник Олександр Росляков і додає, — Бажаю усім жінкам країни, аби вони жили в мирі, злагоді та любові".

Дівчат части 3005 вітала й режисер Харківського міського палацу дитячої та юнацької творчості Неля Майгурова, яка не лише привезла велику концерту програму, жінка ще й виступила з коротеньким, але влучним побажанням : "...Будьте балуваними, дівчатка, ми цього варті", — з посмішкою й квітами в руках вітала режисер.

Купа квітів, подарунки, посмішки, сміх і щасливі очі — саме так закінчився концерт до 8-ого Березня у частині 3005. Проте свято продовжується, адже на жінок чекають привітання ще й дома від рідних.

Анастасія Посашкова, Вікторія Мойсєєва

студентки факультету кіно-, телемистецтва ХДАК


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling