Общество

Полицейские Украины признались женщинам в любви

8 марта 2017 11:23

Цей день несе у світ ніжність і красу. Адже все найдорожче, що є в нашому житті – щастя, радість, надія, кохання, пов’язане з жінкою.

Тисячоліття світової історії осяяні вашою мудрістю та ніжністю, чарівністю і красою. Тільки завдяки вашій життєвій силі, насназі та терпінню з віку у вік продовжується рід людський  на землі.

Без вас, дорогі жінки, не було б стільки світла, любові і тепла. Ви наповнюєте будні яскравими фарбами, спонукаєте до шляхетних вчинків і добрих справ.

І сьогодні, працюючи в поліції, виконуючи свої службові обов'язки і відгукуючись на поклик серця, ви самовіддано стоїте на захисті прав і свобод людини, протидії злочинності, підтриманні публічної безпеки і порядку, на одному рівні з чоловіками захищаєте незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України.

Нехай вас ніколи не оминає турбота чоловіків, а прекрасні почуття дарують натхнення для нових творчих успіхів і життєвих перемог.

Хай кожен ваш день буде сонячним і радісним, нехай довкола вас панують любов і гармонія, а на вашу честь розквітають квіти й звучить музика. Будьте завжди усміхнені, сповнені надій  та оптимізму.

Бажаємо вам щастя й вдачі, міцного здоров’я, здійснення всіх мрій та бажань. Хай у Ваших оселях завжди панують мир, злагода  і добробут.

Будьте коханими і кохайте, а ми, чоловіки, робитимемо все, аби ви почувалися щасливими.


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling