Криминал

Руководители Ивано-Франковской таможни пытались дать миллионную взятку полицейским

18 марта 2017 09:49

Злочинна група у складі в.о.начальника обласної митниці, двох його заступників, а також начальника митного посту намагалася надати хабар оперативникам управління захисту економіки у Львівській області Нацполіції та прокурору військової прокуратури. Як повідомляє Главное, про це заявив міністр МВД Арсен Аваков у Фейсбук.

Правоохоронці задокументували численні факти хабарництва, коли митники перебували на посадах Львівської митниці.

Після того, як, 19 січня, співробітники управління захисту економіки Львівщині та військової прокуратури затримали одного з керівників Львівської митниці, його подільники були переведені на рівнозначні посади до прикарпатської митниці, де вони і продовжили свою злочинну "справу". Схема полягала у налагодженій системі збору кошті від низу до верху, від нищої ланки до керівництва.

Коли викриті високопосадовці зрозуміли, що їм не вдасться уникнути відповідальності, вирішили домовитися з правоохоронцями. Ціна питання, на їх думку, більше мільйона гривень.

В ночи 17 березня, під час "ділової зустрічі" митників-комерсантів затримали оперативники Управління захисту економіки у Львівській області Нацполіції спільно зі слідчими військової прокуратури Західного регіону.

Тривають обшуки.

Ті, хто порушив закон, будуть покарані.


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling