Общество

Как луцкие выпускники отдают предпочтение службе в Нацгвардии (фото)

19 марта 2017 18:25

У військовій частині 1141 Західного оперативно-територіального об’єднання Національної гвардії України, що дислокується в місті Луцьку, відбувся «День відкритих дверей».

До військової частини завітали учні Луцької гімназії №4 імені Модеста Левицького та студенти Луцького вищого професійного училища будівництва та архітектури. Відвідувачам показали відеоматеріал, який описував історію створення, шлях становлення та розвитку Національної гвардії України. Також гостей запросили побачити зразки комплектів особистого захисту військовослужбовців, показали зразки зброї та автомобільної техніки, яку гвардійці використовують для виконання службово-бойових завдань.

«Ми прагнули зробити наш захід легким для сприйняття дітям різного віку. Добре, що усім запрошеним сподобалася екскурсія військовою частиною. А більшість випускників Луцького вищого професійного училища виявили неабияку зацікавленість щодо служби за контрактом в лавах Національної гвардії України»,- розповів заступник командира частини по роботі з особовим складом майор Андрій Сало.


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling