Харьков

Ситуация в Балаклее под полным контролем Национальной полиции Украины

23 марта 2017 08:52

 Об этом на своей странице в соцсети сообщил находящийся в Балаклее начальник ГУ НП в Харьковской области Анатолий Дмитриев:

Сьогодні на Харківщині сталося страшне лихо – з невідомих поки що причин виникла пожежа на окремих площадках бази озброєння у Балаклійському районі. Терміново прибув на місце події, приймаю участь у роботі оперативного штабу.

З 3-ої години по тривозі піднято весь особовий склад харківської поліції. Вже зроблено розрахунок сил і засобів для забезпечення охорони громадського порядку на території Балаклійського району, що буде здійснюватися у цілодобовому режимі.

Залучили для перекриття автомагістралей додаткові сили. Розставили блокпости, для несення служби залучили особовий склад сусідніх відділів поліції Ізюмського, Барвінківського та Чугуївського районів області.

Патрульна поліція цілодобово контролюватиме ситуацію в місті, щоб уникнути фактів мародерства. Крім того, наряди поліції виставлені біля об'єктів, де проведена евакуація – охороняємо школи, дитячі садки, підприємства та ін. Під особливий контроль взято обліковий контингент. По місту працюють піші патрулі. Залучаємо до цієї роботи бійців Нацгвардії. Силами поліції також забезпечено супроводження автобусів з евакуйованими громадянами. Після засідання оперативного штабу провели робочу нараду із усіма силовими структурами регіону. Обговорили план подальших спільних дій. За моїм особистим розпорядженням організовано роботу ситуативного центру – це своєрідний «мозок» спецоперації, створений з досвідчених фахівців та аналітиків поліції, які приймають швидкі рішення щодо роботи поліції з урахуванням усіх особливостей надзвичайної ситуації. Працюємо усі разом – злагоджено та оперативно.

Контакты для экстренной связи с полицией Балаклеи

 


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling