Новини

Из-за крупномасштабного армейского ЧП полностью останавливается Шебелинка

23 Березня 2017 14:31

Из-за взрывов армейских складов в Балаклее, остановлен Шебелинский ВПГКН.

Повідомлення ПАТ "Укргазвидобування" у зв’язку із подіями на складах боєприпасів, розташованих поблизу м. Балаклія Харківської області

ПАТ «Укргазвидобування» заявляє про відсутність загиблих серед працівників підрозділів компанії, що розташовані в радіусі 30 км від складів боєприпасів в м. Балаклія Харківської області.
Станом на 08-00 год. 23.03.2017р. в результаті вибуху ймовірно пошкоджена АЗС №1 Управління з переробки газу та газового конденсату, яка розташована біля складів боєприпасів. 2 оператори АЗС були своєчасно евакуйовані.
Проведено евакуацію 80 працівників із свердловин. Інші об’єкти філій Товариства не пошкоджені. Працівники філій Товариства не постраждали.
В 03-30 год. в ГПУ «Шебелинкагазвидобування» проведено засідання комісії з питань надзвичайних ситуацій, визначені першочергові заходи ліквідації надзвичайної ситуації в разі настання на об’єктах. Опрацьовано мобілізаційний план. Проведені інструктажі по ПЛАС щодо аварійної зупинки об’єктів. Проводиться перевірка та підготовка до використання засобів ЗІЗ (протигазів).
В 06-00 год. особовий склад САРС "Лікво" зібрано по сигналу «ТРИВОГА» та переведено на посилений режим чергування. В розташування Шебелинського ЦВНГК виїхав черговий взвод САРС «ЛІКВО» в кількості 6 чол.
У зв’язку із безпосередньою загрозою життю та здоров’ю працівників та згідно рекомендацій Харківської ОДА від 23.03.2017р., ПАТ «Укргазвидобування» прийняло рішення про невідкладну зупинку з 23.03.2017р. терміном на три доби Шебелинського ВПГКН у відповідності до технічних регламентів та ПЛАС із дотриманням діючих норм і правил з охорони праці та промислової безпеки.
З метою можливої необхідності евакуації персоналу об’єктів філій, які розташовані у небезпечній зоні, керівництво ПАТ «Укргазвидобування» доручило забезпечити готовність наявної автотранспортної техніки (автобусів) та резерв пального, для перевезення працівників (разом із сім’ями) у безпечну зону та визначити місця тимчасового розміщення працівників Товариства (разом із сім’ями) в містах Харків, Красноград, Полтава.


Хочете першими дізнаватися про головні події в Україні - підписуйтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новини
Останні новини
усі новини
Gambling