Общество

От солдата - до генерала: какой видят Нацгвардию сами бойцы (видео)

30 марта 2017 08:01

За три роки Національна гвардія України зробила багато кроків вперед у своєму розвитку, зазнала втрат, але й багато позитивних змін. Створена в епіцентрі всім нам відомих подій, вона – як дитина, народжена під час війни, – мусить дорослішати, розвиватися швидко. Нас змінює кожного дня досвід: досвід глобальний і досвід суто наш, український.

Нацгвардія – це люди, нова формація – коли тисячі «я» стають одним «ми». Кожного дня вона змінюється на основі досвіду: досвіду глобального і досвіду суто нашого, українського.

Боєць, який сьогодні приходить на контракт, знає, чому він сюди йде. В нього є мотивація: у когось – патріотична, у когось – професійна, у когось – матеріальна, а часто – все разом. Головне – що всі переконані у своїх силах і в нашій перемозі. Лише минулого року лави Нацгвардії поповнилися на 16% новими кадрами. Люди розуміють всю серйозність, бо відчувають відповідальність перед загиблими, готові вчитися, щоб якнайкраще виконувати свої обов’язки. 

Прес-служба Національної гвардії створила короткий фільм про Національну гвардію, якою її бачать самі гвардійці: від солдата – до генерала, від курсанта – до командувача. Кожен учасник проекту пояснив свій вибір, свої мотивації і показав своє бачення з висоти своїх професійних компетенцій, свого досвіду і своїх цілей на майбутнє.

 


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling