Харьков

В Академии Нацгвардии началось предварительное распределение будущих офицеров

4 апреля 2017 14:43

В центрі культури з випускниками навчального закладу зустрівся голова комісії заступник командувача Національної гвардії України з тилу – начальник логістики полковник Олег Кулик. Він оголосив склад комісії по розподілу офіцерів та представив її членів особовому складу.

«Я хочу запевнити присутніх, що у військах є достатньо вакантних посад для цьогорічних випускників. Протягом тижня всі курсанти зустрінуться з членами комісії по напрямкам для попереднього розподілу. Ми будемо враховувати рейтинг навчання, досягнення за період навчання, участь у житті підрозділу та навчального закладу в цілому та, обов’язково, спеціальність навчання. Зараз війська активно реформуються, затверджено «Концепцію розвитку військ до 2020 року», тому вам знадобляться набуті знання і, наголошую, що вчитися прийдеться і надалі кожного дня під час виконання своїх службових обов’язків», – зазначив під час зустрічі полковник Олег Кулик.

«У випускників військових навчальних закладів завжди є перевага перед цивільними студентами – у вас не болітиме голова про пошук роботи. Крім того, служба у Національній гвардії зараз входить до трійки найпопулярніших професій до того ж ще й гарно оплачується. Враховуючи службову необхідність, ми будемо розподіляти офіцерів по всім військовим частинам відповідно до факторів про які вже наголосив голова комісії»,- звернувся до випускників начальник служби навчальних закладів полковник Олександр Кривченко.

Комісія працюватиме в Академії протягом тижня та індивідуально підійде до розподілу кожного випускника. В склад комісії входять офіцери головного управління Нацгвардії, кожний з яких відповідає за конкретний напрям та володіє найактуальнішою інформацією, щодо стану справ в своїй зоні відповідальності. 


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling