Общество

Харьковские спасатели получили новую технику (фото)

13 апреля 2017 19:27

Сьогодні, 13 квітня, у Харкові, за участю голови Державної служби України з надзвичайних ситуацій Миколи Чечоткіна та голови обласної державної адміністрації Юлії Світличної відбулася церемонія передачі нової пожежно-рятувальної техніки та ордерів на службове житло працівникам ДСНС Харківської області.

Рятувальники Харківщини отримали чотири пожежні автомобілі на базі шасі МАЗ, що закуплені за кошти державного бюджету у 2016 році. Нова техніка призначена для Дергачівського районного управління, Новобаварського, Слобідського та Холодногірського районних відділів м. Харкова.

«Одним із напрямків реформи системи ДСНС є підвищення спроможності підрозділів Служби оперативно реагувати на надзвичайні ситуації і події з метою гарантування безпеки наших громадян. Тож сучасні пожежні автомобілі, які отримали рятувальники Харківщини, дозволять вогнеборцям ще ефективніше виконувати поставлені перед ними завдання. Крім того, ще одним важливим напрямком для нас є покращення соціальних стандартів працівників Служби, зокрема забезпечення житлом. І сьогодні родини рятувальників отримають ключі від власних помешкань. Це є свідченням того, що ми поступово рухаємося до реалізації наших цілей», – сказав голова ДСНС.

Микола Чечоткін вручив ордери на службове житло вісьмом працівникам ДСНС Харківської області. Також рятувальники отримали відомчі нагороди: нагрудний знак « За відвагу в надзвичайній ситуації», грамоти, подяки та чергові спеціальні звання.

Цього ж дня Голова ДСНС відвідав державну пожежно-рятувальну частину № 25 м. Харкова, де проводиться реконструкція роботи пожежного депо. Ремонт будівлі здійснюється Німецьким товариством міжнародного співробітництва (GIZ) за фінансової підтримки Уряду Німеччини.

 


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling