Общество

В Евровидении "примут участие" два необычных обитателя Черкасс (фото)

17 апреля 2017 10:39

Вівчарки з кінологічного центру ГУ Національної поліції у Черкаській області готуються забезпечувати порядок на Євробаченні-2017. Про це сайту vikka.ua повідомив начальник центру Максим Козак.

Наразі в Ірпені на Київщині проходить підготовку черкаська вівчарка Рада. Це одна з найдосвідченіших собак України. Їй 6,5 років і за час своєї роботи собака встигла проявити себе з кращих сторін. Виявляла автомати Калашникова, пістолети Макарова, близько чотирьох тисяч бойових патронів і навіть зброю часів Другої світової війни.

Кінолог Сергій Ненадо зазначає, що собака брала участь в охороні правопорядку під час футбольних змагань Євро-2012. Крім того, Сергій Ненадо двічі побував із Радою в зоні АТО.

"Влітку 2016 року ми проходили службу в Сєверодонецьку, а у жовтні та листопаді були у Маріуполі", – розповідає кінолог.

За його словами, Рада на службі завжди працює із задоволенням, повідомляє 0472.

"Якщо можна так сказати, то за характером вона мені нагадує сангвініка: активна, любить гратися з м’ячиком, дуже допитлива", – розповідає про свою вихованку Сергій Ненадо.

За попередньою інформацією, він із собакою будуть задіяні на перевірці автомобілів у аеропорті "Бориспіль", а також охоронятимуть і забезпечуватимуть порядок на території, де відбуватиметься конкурс.

На підготовчі заходи до Євробачення наразі очікує виклику ще одна черкаська вівчарка Сільва, – зазначає кінолог, що працює з собакою, Василь Петренко.

За його словами, Сільва молода, перспективна і в той же час активна та грайлива собака. Їй 2,5 роки. Ще цуценям її привезли до Черкас із Харківщини. У 2016 році кінолог із вівчаркою місяць проходили службу в АТО.

Нагадаємо, пісенний конкурс "Євробачення" відбудеться з 9 по 13 травня у Міжнародному виставковому центрі в Києві.

 


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling