Новини

Полиция предотвратила вывоз боеприпасов армейцами из зоны АТО (фото)

26 Квітня 2017 19:56

На железнодорожном вокзале Лисичанска Луганской области задержали военнослужащего с гранатами.

Об этом сообщила в Facebook пресс-секретарь Нацполиции Луганщины Татьяна Погукай.

Три гранати «РГД-5», одну гранату «Ф-1» та запали до них виявили та вилучили співробітники поліції у 20-річного мешканця м. Нововолинськ Волинської області на залізничному вокзалі м. Лисичанська.

Посилений варіант несення служби співробітниками поліції, патрулювання на залізничних та автовокзалах, перевірки транспортних засобів та громадян – усі ці заходи вживаються задля запобігання витоку зброї та вибухівки із зони АТО на мирну території України.

Так, сьогодні, бійці батальйону патрульної служби особливого призначення «Скіф» разом зі співробітниками Лисичанської поліції, під час несення служби та патрулювання на території залізничного вокзалу у м. Лисичанську, звернули увагу на чоловіка, який нервово поводився.

Під час перевірки у хлопця було виявлено на тілі примотані скотчем запали до гранат, а самі гранати були заховані на ньому у білизні. Все виявлене було вилучено експертами – криміналістами та слідчими.

Як пояснив правоохоронцям власник цього смертоносного багажу, він військовослужбовець, мешканець міста Нововолинська Волинської області, віз додому гранати для того, щоб їх продати.

Даний факт внесений до ЄРДР та кваліфікований за статтею 263 КК України (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами).

 


Хочете першими дізнаватися про головні події в Україні - підписуйтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новини
Останні новини
усі новини
Gambling