Новини

Пограничники получили новый учебно-тренировочный комплекс (фото)

27 Квітня 2017 16:44

Сьогодні, 27 квітня 2017 року в Навчальному центрі підготовки молодших спеціалістів Державної прикордонної служби України імені генерал-майора Ігоря Момота відбулась урочиста церемонія відкриття навчально-тренувального комплексу та смуги перешкод.

У заході взяли участь заступник міністра внутрішніх справ України Вадим Троян, перший заступник голови Державної прикордонної служби України Василь Серватюк, керівник відділу з правоохоронних питань Посольства США в Україні Крістофер Сміт та головний координато проектів МОМ Алесія Скіавон.

«Розбудова правоохоронної системи відповідно до світових стандартів – це пріоритет для МВС. Працівники Держприкордонслужби мають бути підготовлені за найсучаснішими стандартами, які повинні працювати у нашій країні, аби вона розвивалася як демократична, європейська, цивілізована країна», - наголосив Вадим Троян.

Виготовлення, поставка і монтаж навчально-тренувального комплексу відбулося в рамках реалізації проекту міжнародно-технічної допомоги «Стале реформування Державної прикордонної служби України», що фінансується Державним Департаментом США. Представниками Посольства США також передано спеціалізований автомобіль «Range Rover», який спеціально обладнаний для перевезення джерел іонізуючого випромінювання.

Під час проведення церемонії відкриття Василь Серватюк висловив слова подяки за фінансування проектів співпраці з Посольством США та всебічну підтримку Навчального центру Держприкордонслужби на шляху до євроатлантичних стандартів. Також він відмітив, що відкриттям навчально-тренувального комплексу зроблено ще один важливий крок в напрямку розвитку навчально-матеріальної бази Центру.

Наприкінці офіційної церемонії персоналом прикордонного відомства продемонстровано виконання тактичних дій з проникнення в будівлю різними способами з різних точок та затримання правопорушників у приміщеннях.


Хочете першими дізнаватися про головні події в Україні - підписуйтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новини
Останні новини
усі новини
Gambling