Політика

В зону АТО приехали канадцы

27 Квітня 2017 18:08

Об этом сообщает пресс-центр штаба АТО.

Сьогодні, в оперативно-тактичному угрупованні «Донецьк» відбулась робоча зустріч керівного складу з представниками багатонаціональної інспекційної групи Канади, яку очолює підполковник Франсуа Казо.

Метою зустрічі було ознайомлення інспекційної групи Канади з обстановкою, яка склалась на сьогоднішній день у смузі відповідальності ОТУ «Донецьк». Мова йшла про перспективу розвитку ситуації, а також змін у підготовці військ виходячи з досвіду виконання бойових завдань за призначенням. Виконання завдань по утриманню лінії розмежування сторін з дотриманням вимог про припинення вогню у відповідності до Мінських домовленостей. 

У ході даного заходу офіцери української сторони поінформували іноземних гостей про удосконалення фортифікаційного обладнання опорних пунктів на лінії розмежування сторін, системи спостереження та ведення розвідки в смузі відповідальності ОТУ «Донецьк». 

По завершенні зустрічі, керівник інспекційної групи підполковник Франсуа Казо подякував за зустріч та висловив сподівання, що співпраця між військовими Канади та України триватиме й надалі.


Хочете першими дізнаватися про головні події в Україні - підписуйтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новини
Останні новини
усі новини
Gambling