Экономика

В Минобороны официально подтвердили гибель армейцев от миномета "Молот"

4 мая 2017 17:59

Про це повідомляє офіційний сайт МО:

Остаточний висновок щодо причин та обставин, що призвели до вибуху міномету М 120-15 “Молот” та загибелі військовослужбовців ЗС України в районі проведення Антитерористичної операції 30 березня 2017 року, можна буде зробити після проведення вибухо-технічної експертизи в рамках досудового розслідування, яке проводиться військовою прокуратурою Донецького гарнізону.

Про це сьогодні, 4 травня 2017 року повідомили в Озброєнні Командування Сухопутних військ Збройних Сил України.

Так, 4 квітня 2017 року слідчим військової прокуратури Донецького гарнізону до Єдиного реєстру досудових розслідувань внесено відомості про кримінальне правопорушення, передбачене ч. 3 ст. 414 КК України “Порушення правил поводження зі зброєю, а також із речовинами і предметами, що становлять підвищену небезпеку для оточення”, за фактом необережного поводження з мінометом М 120-15 “Молот”.

З метою встановлення причини пошкодження міномету “Молот”, на виконання рішення керівництва Збройних Сил України було створено робочу групу, до складу якої увійшли представники структурних підрозділів Генерального штабу Збройних Сил України. Комісія працювала безпосередньо на місці події.


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling