Общество

"Не делайте сенсаций там, где их нет". Нардеп ответил журналистам по поводу "злоупотреблений"

15 мая 2017 19:40

«Наше життя, особливо якщо ти публічна особа, стає все більш відкритим – приватність поступово зникає під тиском інформаційних технологій. Це не погано і не добре - це плата за прогрес. До того ж, в нашій країні відкритість виступає ще одним запобіжником проти зловживань та корупції. Але дуже засмучує, коли факти, що виносяться на загальне обговорення, не пояснюються або вириваються з контексту.

Нещодавно поважний сайт «Радіо «Свобода» оприлюднив інформацію про отримання мною та ще одним народним депутатом України 2 тисячі гривень компенсації за проїзд у квітні. Цю новину передрукувала ще велика кількість ЗМІ. Але жоден журналіст, жодна редакція так і не взяли на себе клопіт розібратися у ситуації.

А ситуація така: всі ці гроші, разом із моєю депутатською зарплатою, відправилися до центру дитячої онкогематології та трансплантації кісткового мозку НДСЛ «ОХМАТДИТ».

І користуючись нагодою, закликаю своїх колег – народних депутатів України, наслідувати моєму прикладу.

Також в черговий раз звертаюся до журналістів. Друзі, не робіть сенсації там де їх немає. Якщо у вас є запитання до мене, навіть незручні, ви можете їх абсолютно спокійно задати мені особисто протягом пленарного тижня або написати у Фейсбук»,- написав народний депутат.


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling